Tuesday, June 2, 2009

Anak perempuan siput

Bismillaah...

Tempat kejadian: Jusco Ipoh
Masa: Entah,tak tengok jam.Tapi lepas asar la.
Tujuan: Cari seluar hitam

"Ana ko silap la.Ni snails & sons bukan snails & daughter"

Blur..

"Apa pulak,betul la ana cakap tadi snails & sons.bila masa pulak ana cakap snails & daughter?"

"Hmmph,ko ni tak paham apa aku cakap"

"Apa dia?betulla...(diam sekejap,then...) oww cett.."

"hahaha"

Pedulik la anak lelaki siput ke anak perempuan siput ke,aku rembat je asal murah dan tak legging.ehe

****

"Ana buat apa keluar?" mama tanya dalam telefon.

"Shopping la.hehe"

tiba-tiba ada suara menyampuk dari belah mama.tak jelas.

"hahaha ni abg din cakap.ana tu reti ke shopping?belinya asyik t-shirt macam buat sukan je.Ha,tula korang.ni ikut korangla ni.Ada anak perempuan sorang pun macam tak ada anak perempuan"

"hahaha" mampu ketawa je.

"Ana, ko gi kuliah pakai kebaya la weh" arep pulak menyampuk.

"h***k ko!hahaha"



p/s: ooo jadi nilah isunya ye.gurau kasar nampak korang ni.tengokla nanti...(hoho)

2 comments:

LiQiJun said...

betol cadangan arep, gi lec pakai la kebaya...sure mantap...hahaha

anamunawwarah said...

lee~
and lee nk org bg respon sm cam arep ke?huhu

Kisah aku

kawan satu payung=)

Siapa kena timpa hujan?=)