Thursday, June 18, 2009

Cuma liriknya...


Bismillaah...

Waktu aku berjalan-jalan di alam maya dengan menggunakan jari dari satu blog ke satu blog aku terjumpa blog seorang doktor perempuan yang masih bujang.hehe menarik jugak blognya.Skrol ke bawah, entri terakhir aku baca dia masukkan lirik di bawah (yang mula2 aku sangkakan puisi inggeris yang dia cipta sendiri.ohh~).Aku copy paste tanpa rasa bersalah (perlu ke?ehe).Tertarik sebab macam 'kena' dengan aku.Aku dah google lagu dia melalui web2 mp3 gratis tapi hmm tak minatlah pulak dengan suara penyanyi tu.Atau melodi dia...?entah.Yang penting tak layan.Jadi aku ambil liriknya aje yang aku rasa agak bermakna lah jugak.ehe


The Climb

I can almost see it

That dream I'm dreamin

But theres a voice inside my head sayin

You'll never reach it

Every step I'm taking

Every move I make feels lost with no direction

My faith is shakin

But I, I gotta keep tryin

Gotta keep my head held high

Theres always gonna be another mountain

I'm always gonna wanna make it move

Always gonna be an up-hill battle

Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there

Ain't about what's waitin on the other side

It's the climb

The struggles I'm facing

The chances I'm taking

Sometimes might knock me down but

No I'm not breaking

I may not know it but these are the moments that

I'm gonna remember most

I Just gotta keep going

And I

I gotta be strong

Keep on moving

Keep climbing

Keep the faith

It's all about

It's all about the climb

Keep your faith

Keep your faith


Aku suka bahagian ini,

Ain't about how fast I get there

Ain't about what's waitin on the other side

It's the climb


Kena dengan satu kata-kata favourite aku 'Allah tak melihat pada hasil Allah melihat pada usaha'.Usaha kuat lagi ana sambil baiki apa yang kamu rasa perlu.Lupakan rythm negatif 'studi dan studi tapi tak menjadi' dalam kepala otak kamu tu.Dan sila define 'menjadi' ana...??

emm...(diam)

p/s:taaak aku belum dapat result exam lepas.belum lagi,belum keluar.sekian~

2 comments:

cik nadeeya said...

k.ana!!
siyes lagu nie best!
miley cyrus.
org pon ske.
its too meaningful. XD

M.M. said...

im addicted to this song *honestly i kept on singing it, off tune of course and my simon cowell-sih sister had all the joy of laughing at me* but, whatever. its a great song and i just made it my current life anthem :)

ps: cerita hannah montana the movie is worth watching walaupun i watched it with a 13 & 10 years old kids :D

Kisah aku

kawan satu payung=)

Siapa kena timpa hujan?=)