Thursday, April 16, 2009

Dormant...mungkin.ehe

Bismillaah...

S.A.B.A.R dan G.O.O.D.L.U.C.K ana
S.A.B.A.R dan G.O.O.D.L.U.C.K semua orang=)

4 comments:

M.M. said...

did you make these wish cards dear? judging by the orange colour, i think you did :D

nAwFaL said...

Assalamualaikum...
Weh...Actually aku ok je..
Aku orang kuat dalam kampus..
Dets y apa yang aku buat sentiasa diperhatikan...
Maaf tau...
Dorang dah bangkang blog aku,dets y aku ubah lain..
Aku tak delete pun...
Ko boleh bukak

http://nawfaltimur.blogspot.com

Nway aku jns keras kepala..
Aku susah nak masuk ng budak2 skema..Nway afzan pun dah tukar url..
ko blh bukak


http://lookongforpau.blogspot.com

Thanx coz sntiasa support aku...
Orang cni tak paham aku..asyuik nak menentang je..Dets y islam susah nak berkembang...
Aku nak start final 21 ni...
wish luck for me...:-)

nAwFaL said...

correction :

http://nawfaltimur.blogspot.com

afzan
http://lookingforpau.blogspot.com

anamunawwarah said...

myracyg~
yup..my did..ngahaha..you really can tell kan?=D

nawfal~
owh..phm2..sori ckp ko senget.haha ok nawfal gudluck eh.ak pun exam gak nt ni start 20/4

Kisah aku

kawan satu payung=)

Siapa kena timpa hujan?=)