Sunday, November 23, 2008

Merapu 1-Ohh~



Bismillaah

'Ana semalam kau tiada kami rasa ke'tiada'an kau tu'

'Uik,asal plak?'

'Bila kau ada kami rasa ke'ada'an kau.Bila kau tiada kami rasa ke'tiada'an kau tu ba'

'???'

'Yala,nda dapatla kami dengar bersin si ana yang cute tu.hahaha'

'Ohh~~'

Fakta tentang bersin aku:

>mula menjadi trademark sejak di semesti lagi waktu naik upper form.
>selalu mencabar bersin dak boye dalam kelas sebab lepas boye bersin je mesti aku
ikut bersin.tapi tak boleh lawan bersin beliau yang bisa gegarkan satu floor form 5
waktu tu.ampun boye..hee~
>waktu di matrik selalu terbersin waktu kuliah2 besar menyebabkan ramai yang
tertoleh2 ke belakang mencari siapa gerangan empunya bersin
>selalu menerima beberapa kuntum senyuman dari budak2 kuliah di matrik bila2 saja
aku bersin (lepas mereka tahu bahawa aku lah gerangannya).rajin betul mereka mencari
aku semata2 nak senyum lepas aku bersin.hahaha
>'alahaii'...adalah respon dari budak2 lelaki kuliah hayat 2 bila saja dengar bunyi
bersin aku
>'comelnya bunyi ana bersin'...adalah respon dari budak2 perempuan kuliah hayat 2
bila saja aku bersin
>'bunyi apa tu?' adalah respon dari cikgu kimia hayat 2 (tak ingat nama beliau) waktu
dia sedang mengajar dalam kuliah ganti sebelum exam menyebabkan kuliah dihentikan
selama 10 saat untuk memberi laluan mereka2 di dalam kuliah gelakkan aku secara
berjemaah.cett..aku takkan lupa yang ini
>'ana bersin tak cukup ATP' pulak adalah respon dari coursemate2 lelaki aku di UMS
sambil2 mereka mengajuk2 bunyi bersin aku.dasar jeless..huu~
>inilah setakat yang aku ingat.nanti kalau ada lagi aku tambah.hehe

sekian 'rapuan' dari aku.

p/s:ingat nak upload dalam entri ni bunyi bersin aku tu macam mana.tapi err..tak
payahlah sebab tak ada pun.hahaha..kamu ada trademark?

8 comments:

ainmusa said...

nape xley anta comment? yang b4 ni pnye?

afzan ; NA said...

hahah...menarek2..dulu kan msa aku dejah 6 kot...aku gi kelas ngaji taw..tbe2 ade la bunyi bersin, kitorg pun tercari2 sape yg bersin..tibe2 ustazah kate, "bunyi bersin mcm bunyi tayar basikal pancit," adeh..bergegar umah ustazah tu ngan gelak kitorang, ngahahaha :))

kat sini aku ade 2 persoalan:

1. adakah bunyi bersin, sama ngan bunyi tayar beskal pancit? hahah

2. ko ums mane eh? KK ke labuan? :-?

fitri ezwan said...

salaam

allergic rhinitis?

anamunawwarah said...

ain~
emm..tak taula nape.plik gak..

afzan~
1.haha sebenarnya aku pun tak tau pe yang diorang suka sangat gelakkan bersin aku tu.tp tak adala mcm bunyi tayar beskal pancit ok..huhu cm besfren aku pnah ckp aa aku bersin bunyi cam nikmat je..ada dengung kat belakang..err pe tah.hahaha

2.aku di kk.main campus


fitri~

salaam..allergic tau.tp rhinitis tu tak tau.jd tak tau nk jwb ye atau tak=).yg aku tau aku sgt allergic dgn habuk.lepas tu bersin tu sgt kerap.especially wkt pg.mcm tak bersebab pun ada.

*AYAN* said...

bersin kt putri mahirah pon comel gk..kan??hehe

afzan ; NA said...

wo...sonok x duk di borneo? ko dh blk semenanjung ke lum?

anamunawwarah said...

ayan~
hahaha sgt betul..yg tu xley lwn..huu~~

afzan~
sonok rr gak.view cantekk.tp mkn la krg sedap.huu~ da balek da.hbis je exam balik teruss..huhu~

afzan ; NA said...

wo...ak ade member gak..tp dia ums labuan ar..tu yg ak ty ko kt kk ke labuan :D

Kisah aku

kawan satu payung=)

Siapa kena timpa hujan?=)