Saturday, January 1, 2011

'Dua tahun' di Penang

Bismillaah…


Entri sempena tahun baru?

Mungkin…This is just a quick post.

Sekarang ni dekat Penang. Pukul 12:09 malam.Sudah masuk tahun 2011.But I bet tomorrow mesti masih tersasul2 lagi ingat sekarang masih 2010. Biasanya memang macam tu. Susah nak terus ‘biasakan diri’ dengan tahun baru.huhu…

Dekat luar meriah bunyi dentam dentum mercun. Manusia2 yang sibuk celebrate tahun baru la tu. Semangat eh korang.

Esok ada majlis kahwin untuk dihadiri. Itulah tujuan utama bermusafir ke sini pun. Esok juga seorang classmate dari form 1 sampai form 5 bakal mengikat tali pertunangan dengan pilihan hati/keluarganya. Belum hilang rasa terkejut dua tiga hari lepas untuk berita ni dan rasa nak tahniah sejuta kali kepada beliau. Hehe… dah besar kan kita?=)

Semoga selamat dan berjalan lancar semuanya.

Sebut pasal musafir ke Penang ni, saja2lah hebohkan di facebook sebelum bergerak pagi tadi




Terbaik kan kawan2 aku? =_='

Ameeennn (with big 'A' hehe)


p/s: mahu lebih matang di masa depan.ehe
p/s/s: macam mana la nak betulkan masa dalam blog ni.

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

selamat tahun baru

anamunawwarah said...

happy new year too anisa=)
thanks singgah!

linzays said...

slamt tahun baru juga ana.. jemput la singgah kg kte kat balik pulau.. hehe..

nk btul kan mse ea? try gi kat dashboard>settings>formatting.. pastu kat situ ade options kat area 'time zone', awk plih GMT +0800 -kuala lumpur.. skrol bwh plak pastu save setting.. rsenye lepas tu da de problem da.. =)

intansurianisafie said...

Ana! 'our' classmate. siapakah beliau? :) ( taknak maen teka2 takut salah hehe )

anamunawwarah said...

lin~ wee thanks!

kak long~ now you know rite?huhu

adnil linda said...

chop2...sape nih yg tunang???

anamunawwarah said...

It's ayok linda.
hehe

adnil linda said...

owh...say congratz to him...

smoga berkekalan...amin

Kisah aku

kawan satu payung=)

Siapa kena timpa hujan?=)