Wednesday, October 7, 2009

Tangisan padang

Bismillaah…

‘Tangisan Padang- 770 maut,294 parah,500 bangunan runtuh’


Saat rumah baru aku yang satu itu tegak,bangunan2 hebat di tapak saudara2 ku runtuh...

Aku tersayat amat...


'Kita doakan supaya saudara2 kita di sana diberi kesabaran yang kuat...'

-dr jualang-




p/s: mama,kalau 5 budak hitam tambah satu budak putih tu tak jugak rajin pergi masjid taktaula kan ma.Kita piat telinga diorang sama2 ok.deal?hehe





3 comments:

M.M. said...

al fatihah for those martyred. and this is undoubtedly a reminder for us all too. and i have to say i am proud of our country yang terus membantu biar pun our humanitarian aid plane dibaling batu.

biar apa balasan orang. jangan ditimpa balasan Allah

fitri ezwan said...

salaam.

setuju dgn cik mahirah. =)

anamunawwarah said...

myra~
well said sis=)
selamba gi quote utk tatapan public di profil sy.ehehe

ada hikmahnya I.Allah


senpai~
wsalam
=)

Kisah aku

kawan satu payung=)

Siapa kena timpa hujan?=)